BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Aegon Lengyel Részvény Befektetési Alap

Aegon Lengyel Részvény Befektetési Alap

Az alapról

Az Alap célja, hogy a lengyel részvénypiac hozamából részesedjen, a lengyel gazdasági növekedésből a részvényárfolyamokon és az osztalékjövedelmeken keresztül profitáljon. A részvénybefektetések kockázati jellemzőinek megfelelően az Alap magas kockázatú befektetésnek minősül. Az Alapkezelő szándékai szerint az Alap portfólióját devizakülföldi társaságok nyilvános forgalomba-hozatal során kibocsátott részvényei alkotják túlnyomórészt. Az elsődleges befektetési célpontok azon vállalatok tőzsdén forgalmazott értékpapírjai, mely cégek Lengyelországban tevékenykednek, illetve bevételeik jelentős részét innen nyerik, vagy részvényeik be vannak vezetve a Varsói Tőzsdére. Az alap befektethet más közép-kelet európai vállalatok részvényeibe is. Az Alapkezelő ide sorolja az alábbi országokat: Ausztria, Csehország, Magyarország, Oroszország, Románia, és Törökország, ám a portfólió döntő részét mindig a Varsói Tőzsdére bevezetett vállalatok részvényei fogják alkotni.

Likviditás, rugalmasság

A javasolt befektetési időtávon belül is, bármikor hozzáférhet az éppen aktuális napi árfolyamon a befektetett összeghez. Ezen az árfolyamon bármikor megveheti, illetve át vagy visszaválthatja az értékpapírt az Aegon Online Értékpapír Számla segítségével.

Az elszámolási dátumokról itt tájékozódhat: Elszámolási dátumok

Szakértelem

Az alapot Pálfi György portfólió menedzser kezeli.

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.