BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Aegon Lengyel Pénzpiaci Befektetési Alap

Aegon Lengyel Pénzpiaci Befektetési Alap

Az alapról

Az alap célja, hogy alacsony kockázat mellett kiszámítható befektetési hozamot biztosítson a befektetők számára. Az Alapkezelő kizárólag kötvény típusú eszközökbe, elsősorban a Lengyel Állam által kibocsátott vagy garantált értékpapírokba fektetheti az alap vagyonát. Az Alap továbbá korlátozott mértékben fektethet az Európai Unió vagy annak szervezete, az Európai Központi Bank vagy az Európai Beruházási Bank által kibocsátott vagy garantált hitelviszonyt megtestesítő értékpapírba, feltéve, hogy annak hitelminősítése eléri legalább a lengyel állam hitelminősítését és lengyel zlotyban van denominálva.

Likviditás, rugalmasság

Javasolt befektetési időtáv: 3 hónap.

A javasolt befektetési időtávon belül is, bármikor hozzáférhet az éppen aktuális napi árfolyamon a befektetett összeghez. Ezen az árfolyamon bármikor megveheti, illetve át vagy visszaválthatja az értékpapírt az Aegon Online Értékpapír Számla segítségével.

Az elszámolási dátumokról itt tájékozódhat: Elszámolási dátumok

Szakértelem

Az alapot Németh Gábor portfólió menedzser kezeli.

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.