BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Aegon ÓzonMax Abszolút Hozamú Befektetési Alap

Aegon ÓzonMax Abszolút Hozamú Befektetési Alap

Az alapról

Az Alap célja, hogy alacsony mértékű kockázatvállalás mellett, értékpapírok vásárlása vagy eladása révén a pénzpiaci hozamoknál nagyobb hozamhoz juttassa a befektetőket. Az Alap a rendelkezésre álló vagyon legjelentősebb részét hazai diszkontkincstárjegyekbe, rövid lejáratú államkötvényekbe fekteti – amelynek célja a befektetők tőkéjének megóvása -, míg a másik részéből kockázatos eszközöket – hazai és külföldi részvényeket, magasabb kockázatú kötvényeket, valamint kollektív befektetési értékpapírokat – vásárol az azonnali illetve határidős piacokon. Az Alap a kockázatos eszközök vásárlásakor követett szemlélet alapján az abszolút hozamú alapok sorába illeszkedik: a hazai és nemzetközi pénz- és tőkepiacon rendelkezésre álló lehetőségek közül a lehető legjobb várható hozam/kockázat-aránnyal rendelkező befektetési lehetőségeket választja. Az Alap tőkevédett az alábbi feltételek mellett: A tőke megóvása minden év első forgalmazási napjára vonatkozik, azaz az Alapkezelő – a befektetési politikából adódó – célja, hogy a tárgyév első forgalmazási napján az alap egy jegyre jutó nettó eszközértéke nem lehet kisebb, mint a tárgyévet megelőző év első forgalmazási napján. Az ilyen módon vállalt tőkevédelmet az Alap befektetési politikája biztosítja, azért az Alapkezelő vagy harmadik személy garanciát nem vállal.

Likviditás, rugalmasság

Javasolt befektetési időtáv: 6 hónap.

A javasolt befektetési időtávon belül is, bármikor hozzáférhet az éppen aktuális napi árfolyamon a befektetett összeghez. Ezen az árfolyamon bármikor megveheti, illetve át vagy visszaválthatja az értékpapírt az Aegon Online Értékpapír Számla segítségével.

Az elszámolási dátumokról itt tájékozódhat: Elszámolási dátumok

Szakértelem

Az alapot Németh Gábor portfólió menedzser,  Pálfi György portfólió menedzser kezeli.

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.